Читать книгу Мудрі жінки онлайн | страница 1

Людмила Когут

Мудрі жінки

Від автора

Книгу я присвячую своїм донечкам – Олюні та Ганнусі

Ця книга – про жінок загалом і про кожну жінку зокрема. Усе, що відбувається з моїми героїнями, могло б трапитися з будь-якою іншою жінкою хоча б один раз у житті. Неважливо, у якій країні ви живете, який маєте колір шкіри. У житті кожна жінка зустрічає своє кохання – всепоглинаюче або не надто бурхливе, щасливе або трагічне, взаємне чи нерозділене. Інколи нас підстерігають зрада, ревнощі, заздрість, підлість. Щастям ми завжди з кимось ділимось, от тільки свою біду і горе переживаємо наодинці, скільки б людей не було поряд. Як часто в цей час ми не маємо друга, який би щиро порадив, підтримав.

Я буду щаслива, якщо ці короткі жіночі оповідання допоможуть вам досягти душевної рівноваги і внутрішньої гармонії.

Жінки! Я щиро намагаюся вас зрозуміти, безперечно, люблю вас.

Інформація для чоловіків

Щоб завоювати жіноче серце і душу, не зайвим буде прочитати вміщені тут оповідання. Вони допоможуть вам краще збагнути незвідану жіночу сутність, підкажуть, як слід поводитися з жінками.

Прислухайтесь до моїх порад!

З повагою Автор.

Дивне кохання

  • Зірвись в кохання! Світ не зникне.
  • Хай піде кругом голова!
  • Як жити, жити і не крикнуть,
  • Не видихнуть: «Душа жива!»

Богдан прокинувся, як завжди, дуже рано. Сонце лише встигло розсіяти вранішній осінній туман. Із задоволенням вийшов на балкон, щоб розім’ятись. Він любив цей час – навкруги ще ранкова тиша, немає гамору та дитячого галасу в подвір’ї їхньої дев’ятиповерхівки. Тільки прибиральниця ритмічно шаркає давно стертою мітлою.

День видавався чудовим. Красива осіння пора – бабине літо. Хочеться насолодитися останнім теплом, таким лагідним і приємним. Не те, що влітку – спекотно і волого, не знаєш, де подітись, рятує лише кондиціонер в офісі.

Настрій легкий. Богдан з апетитом з їв свій сніданок, випив запашну каву.

Все прекрасно! Як гарно жити!

Перед тим, як вийти з дому, освіжив лице парфумами. Легенько натиснув на корок пляшечки і наніс ще декілька крапель на зап’ястя. Він знав, що так роблять жінки, але дуже любив дорогі французькі парфуми і хотів відчувати на собі приємний, ледь терпкувато-тютюновий запах гарних чоловічих парфумів. Жінки в його офісі, відчуваючи цей запах у коридорі, знали – шеф на місці.


Представленный фрагмент книги размещен по согласованию с распространителем легального контента ООО "ЛитРес" (не более 15% исходного текста). Если вы считаете, что размещение материала нарушает ваши или чьи-либо права, то сообщите нам об этом.